KARINTHY FRIGYES GIMNÁZIUM

OKOSAN A PÉNZZEL

Okosan a pénzzel!

HELYETTESÍTÉS

Helyettesítés

ELEKTRONIKUS NAPLÓ

Elektronikus napló

KISNAPLÓ

Kisnapló

KEKSZ

KEKSZ

FACEBOOK OLDALUNK

Facebook

KarMUN

KarMUN

A RÉGI HONLAP

A régi honlapunk

Iskolánkról

A Karinthy Frigyes Gimnáziumban 1986-ban kezdődött meg a tanítás. Akkoriban még Állami Gimnázium néven ismerték iskolánkat. Karinthy Frigyes nevét három évvel később, 1989-ben vettük fel. Az alábbi képekre kattintva részletesebben lehet olvasni az iskola történetéről és névadónkról, Karinthy Frigyesről.

Eredmények, elismerések

Tanulóink mindig is eredményesen szerepeltek a különböző tanulmányi versenyeken és tanáraink is sok elismerést kapnak munkájukért. Ezekről az "Eredményeink" és "Elismeréseink" részekben lehet bővebben olvasni.
Minden évben megválasztják az iskola tanulói az adott tanév legjobb tanárát. Ez a Hartai Sándor díj. A díjról és a díjat elnyert tanárokról lehet többet megtudni a "Hartai Sándor díj"-ra kattintva.
A Karinthy emlékérem elnyeréséhez kiemelkedő tanulmányi verseny helyezés, vagy négy, illetve öt évnyi kitűnő bizonyítvány szükséges. Hogy kik nyerték el idáig, azt a "Karinthy emlékérem" pont alatt lehet megnézni.

Iskolai dokumentumok

A gimnázium házirendje, pedagógia programja és a kompetencia mérések eredményei találhatóak meg többek között az alábbi részben az iskolai dokumentumoknál.