Alapítványi támogatás

Kedves Szülők, kedves Öregdiákjaink, tisztelt Támogatóink!

A 2022. évre szóló adóbevallásukban is lehetőségük van személyi jövedelemadójuk 1 százalékát a

Karinthy Frigyes Gimnázium Öregdiák Alapítvány

részére adományozni.

Az előző évben alapítványaink 4.087.130,- forintot kaptak támogatóitól az adójuk 1 százalékának felajánlása formájában, amit ezúton is nagyon köszönünk.

A fenti összeget - a célkitűzéseinkkel összhangban - tanulóink idegennyelv oktatására, külföldi utazásaik támogatására, hátrányos helyzetű diákjaink segítésére, ösztöndíjakra, valamint az iskola technikai felszereltségének fejlesztésére használtuk fel.

Amennyiben ez évben is támogatni kívánja iskolánkat, és adóbevallását elektronikus felületen adja be, úgy kérjük, hogy:
lépjen be ügyfélkapus azonosítása segítségével a https://eszja.nav.gov.hu oldalra, ahol a képernyő bal oldalán a NAV által elkészített adóbevallását ellenőrizheti és módosíthatja. A képernyő jobb oldalán pedig a kék színű, 1+1%-os rendelkezés elnevezésű ablakban található NYILATKOZOM gombra kattintva érheti el a

Rendelkező nyilatkozat a befizetett adó 1+1 százalékáról oldalt.

Az adatai megadását követően (fakultatív), a Rendelkezés civil kedvezményezett részére cím alatt kérjük a civil kedvezményezett adószámához írja be a következő adószámot:

18408355-1-42

Ekkor az alatta lévő cellában automatikusan megjelenik a civil kedvezményezett neve, vagyis a Karinthy Frigyes Gimnázium Öregdiák Alapítvány.
Amennyiben szeretné, a következő sorban a "Rendelkezés technikai számos kedvezményezett részére" cellában pedig már az egyházak, vallási közösségek támogatását teheti meg de ez nem kötelező. (Az alapítványnak technikai száma nincs, ilyennel csak egyházak, vallási közösségek rendelkeznek.)

A piros MENTÉS gomb lenyomását követően ne felejtsen el a zöld színű BEADÁS gombra is kattintani, mert nyilatkozata csak ekkor ér célba.

Nagyon köszönjük, hogy támogatásával segíti Alapítványunk célkitűzéseinek megvalósulását!

IDE kattintva megtekinthető a fenti levél pdf formátumban.