Tudnivalók a beiratkozásról

A személyes beiratkozás időpontja: 2024. június 26. 8:00 - 12:00 óra
Helyszíne: A Karinthy Frigyes Gimnázium aulája

A 20/2012 EMMI rendelet 45/A. §.rendeletben meghatározottak alapján a középfokú intézménybe történő beiratkozáskor az iskolában a személyes megjelenés kötelező, azonban a szülőknek (törvényes képviselőknek) lehetőségük van a beiratkozáshoz szükséges adatok egy részének előzetes, online beküldésére az e-KRÉTA rendszeren keresztül.

A beiratkozáskor az alábbi dokumentumokat szükséges bemutatni

Az általános iskolai e-KRÉTA rendszer e-Ügyintézés felületén kérjük, hogy gyermekeik adatait előzetesen, online módon küldjék be.

A szükséges dokumentumokhoz az alábbi elérési úton lehet eljutni:

  1. → E-ügyintézés
  2. → Ügyintézés indítása
  3. → Beiratkozás
  4. → Beiratkozás a középfokú intézménybe

Ez a felület valamikor június első felében, viszonylag rövid ideig lesz aktív (Ha kapunk tájékoztatást arról, hogy mikor nyílik meg ez az oldal, a megadott e-mail címen értesítjük Önöket). Az így elérhető felületen kitöltött adatlapot és nyilatkozatokat ki kell nyomtatni és eredetiben, kék színű tollal aláírni, ahol szükséges, tanúztatni.

Frissítés!
A beiratkozási felület június 19. és 26. között lesz elérhető. Kérjük, hogy legkésőbb június 23-ig lépjenek be és töltsék fel az adatokat, mert nekünk még fel is kell dolgozni azokat a személyes beiratkozásig. Köszönjük!

Kérjük, hogy ezeket a beiratkozáskor hozzák magukkal.

Azok a diákok, akik az általános iskolában nem az e-KRÉTA naplót használták, az alábbi linken juthatnak el a megfelelő beiratkozási felületre:

  1. Regisztráció az alábbi linken elérhető felületen: https://eugyintezes.e-kreta.hu/
  2. → E-ügyintézés
  3. → Ügyintézés indítása
  4. → Beiratkozás
  5. → Beiratkozás a középfokú intézménybe

Ezután ugyanazokat a lépéseket kell elvégezni, amit a KRÉTA naplóval rendelkező diákoknak. (ld.fent)


Az iskolai regisztrációhoz szükséges, a szülői értekezleten felsorolt további tennivalókat (karinthys e-mail cím kiválasztása, alapítványi kód regisztrációja, fotó feltöltése stb.) a már ismerős „lépésről-lépésre” felületen megtalálhatják.

Az iskolai menzával kapcsolatban honlapunkon, ide kattintva nyújtunk bővebb tájékoztatást.