Aktuális szolgálati lehetőségek

Honlapfordítás

Segíts honlapunkat angol és német nyelvre fordítani! A szerkesztőknek sok dolguk van, hiszen ők a tanulás mellett a honlapot is fejlesztik, a tanároknak meg még több, mert...
...hát tanárok. Várunk bármely osztályból lelkes tanulókat akik szívesen fordítanának angol vagy német nyelvre a jelenlegi honlap bármely oldaláról szövegeket.
A fordítást lektorálja: Jaksa Eleonóra (angol) és Bartha Regina (német) tanárnők
Jelentkezés: Váradi Kittinél (varadikitti@karinthy.hu)


Sportrendezvény segítség

A 2021-es Diákok Taekwon-do Olimpiáját szervezőknek lenne szükségük segítségre. A november 14-én megrendezésre kerülő eseményre várnak többféle feladatkörbe segítőket. A részletekről volt diákunk Nagy-Varga Csenge leveléből tájékozódhattok.

Modellkedés rajzszakkörön

Modellek kerestetnek a rajz szakkörre.
Feladat: portré és egész alakos modellkedés.
Időpont: hétfőnként 15:00-től (1 vagy 2 óra időtartam).
Helye: Karinthy keltető rajzterem
Jelentkezés: Váradi Emese tanárnőnél (vemese21@gmail.com)

E-tanoda mentorprogram

Mentorálj rászoruló gyerekeket, hogy nekik is sikerélményük legyen a suliban! Mit kell tenned? Jelentkezz október végéig a következő rövid kérdőív kitöltésével: https://forms.gle/ug881xgRAK1NLxFr6
Máshogy segítenél? Alapítványunk tananyagkészítő önkéntesek jelentkezését is várja, illetve lehetőséged van becsatlakozni a szervezeti munkába is, akár kommunikáció, marketing vagy fundraising területen is! A fenti kérdőív kitöltésével ezekre is jelentkezhetsz!
Kérdés esetén keress minket a 21pedagogia@gmail.com emailcímen.
Azoknak az önkénteseinknek, akik mentorálnak is, félévindító találkozót, képzést is szervezünk, valamint egész évben segítjük a munkáját - így egy pillanatra sem kell majd azt érezned, hogy egyedül oldod meg a feladataidat. Segítünk, hogy segíthess! Szeretettel várunk a csapatban!

Fesztivál segítő

A Cinemira Nemzetközi Gyermek Filmfesztiválra keresnek önkéntes segítőket. A fesztivál két időpontban kerül megrendezésre.
Időpontok: Október 8-9-10. Akvárium Klub - Teen szekció és Október 23-24. Millenáris - Kid szekció.
Jelentkezés: az itt található űrlap kitöltésével lehet jelentkezni.

Általános iskolai korrepetítor

A Kandó Téri Általános Iskola korrepetítorokat keres tanulószobára. Ha valakinek felkeltette a lehetőség az érdeklődését, jelentkezzen vagy érdeklődjön a tantárgyakról Bűrösné Adrien tanárnőnél.
A tanárnő elérhetősége: burosa66@gmail.com