Diákvállalkozók a JAM adventi vásáron

December második hétvégéjén került megrendezésre az idei Diákvállalkozások Karácsonyi Vására és Versenye a JAM szervezésében. A Karinthy Frigyes Gimnáziumot nagy örömünkre két csapat is képviselte: a KarinTea és az INDY. A csapatok bemutatták termékeiket, felállították standjaikat, értékesítettek. A rendezvény lehetőséget adott más diákvállalkozó csapatokkal való ismerkedésre, rengeteg ötletet, inspirációt gyűjtöttünk.

KarinTea diákvállakozói: Gergely Lilla (9.A), Remsei Gergely (9.A), Káldos Anna (10.B), Moksony Dorka (10.B) és Gulyás Zoltán (10.B).

KarinTEA

INDY diákvállakozói: Kálmán Bíborka (10.C), Osváth Tamara (10.C), Hornyák Hanna (10.C), Quan Thanh Lan (11.C), Vinis Anita (10.A)

KarinTEA

Az INDY diákvállalkozói Alumni Különdíjat, a Best Team Spirit Díját kapták. Nagyon örülünk, büszkék vagyunk rájuk! Nagyszerű munkát végeztek, a zsűri tagjai is elismeréssel illették munkájukat. Gratulálunk!

KarinTEA

Az INDY vászontáskák, cserepes növények, matricák tervezésével, készítésével és értékesítésével, a KarinTea pedig kézműves teákat forgalmazásával foglalkozik.
Instagram elérhetőségeik: karintea_dv és indy.kfg
Mentortanárok: Kerékgyártóné Vajda Beáta és Balázsné Juhász Orsolya

KarinTEA

A JAM (Junior Achievement Magyarország) Diákvállalkozási Program célja, hogy a fiatalok létrehozzák saját diákvállalkozásukat, kockázat nélkül kipróbálják magukat a vállalkozási létformában, valós pénzforgalmat lebonyolítva. Munkájukat mentortanárok támogatják. A program részeként lehetőség nyílik hazai vásárokon és versenyeken való részvételre. A Karinthy Frigyes Gimnáziumban a diákvállalkozási program tanórákon kívül, szakkör formájában valósul meg.