Új tanáraink a 2021/2022-es tanévben

Kovács Éva

Kovács Éva

Kovács Éva vagyok, a matematika és a kémia nagy rajongója, és 2021. júliusától ezeknek a frissen végzett tanára. A tanítás nemcsak a munkám, hanem a hivatásom és a hobbim is – a magántanártól kezdve az egyetemi demonstrátoron át a középiskolai tanárig minden eddigi tanári szerepemben lelkesedéssel próbáltam átadni a tárgyaim szép, izgalmas és hasznos részleteit. Óráimon a logikus gondolkodás ösztönzése mellett fontosnak tartom a jó hangulatot és az elfogadó, megértő és felemelő közeget, így feketepontok és büntetődolgozatok helyett az óráimon elfogadásra, önelfogadásra és önbizalomra igyekszem biztatni a diákjaimat.

Bita Dorottya

Bita Dorottya

Bita Dorottya, az ELTE végzős hallgatója vagyok angol-magyar szakpárral. 2020-ban elnyertem az egyetem Kitűnő Gyakorlótanár Díját. Pedagógusként célom, hogy az órákon kellemes hangulatban fejlesszünk életre szóló képességeket. Nagy örömmel és várakozással tekintek az új tanévre és az újonnan érkező diákokra!

 

Kovács Flóra

Kovács Flóra

Kovács Flóra vagyok, végzős angol-magyar szakos hallgató. Nagyon régóta vágytam arra, hogy tanár lehessek, és ez most végre megvalósul, itt a Karinthyban. A rövid gyakorlatom alatt nagyon megkedveltem az iskolát, és idén még több energiával és odaadással szeretném megmutatni miért is szerethető ez a két tantárgy.

 

Veszely Orsolya

Veszely Orsolya

Veszely Orsolya vagyok, matematika-angol szakos tanárjelölt. Az angol tanulmányaimat általános iskola első osztályában kezdtem, de igazi nagy szenvedélyemmé csak itt, a Karinthyban vált a nyelv. Kéttannyelvű osztályba jártam, így lehetőségem volt több tantárgyat is angolul tanulni, ami számomra izgalmasabbá tette a nem túlságosan kedvelt tárgyakat is. A matematika még hamarabb magával ragadott, mivel már általános iskolában is emelt matematika óraszámú osztályba jártam, majd nyolcadikban matek szakos osztályba nyertem felvételt. Az elmúlt 5 év alatt, amit az egyetemen töltöttem, rengeteg érdekességet tanultam, amikkel remélhetőleg leendő diákjaim számára is élvezetesebbé tehetem majd az órákat. Kíváncsian várom, hogy mit hoz majd ez a tanév, milyen tapasztalatokkal gazdagodhatok immáron tanárként a Karinthyban!

 

Bodó Márton

Bodó Márton

"A csúcs fent van,
a völgy lent van,
a csúcs és a völgy közt
féluton füves tisztás található,
a füves tisztás a mérce." (Oravecz Imre)
Magyar-történelem szakos tanárként szereztem a legtöbb tapasztalatot, de kipróbáltam már magam külföldi vendégoktatóként, oktatáskutatóként és projektvezetőként is. Most visszatérve a Karinthyba magyartanárként a célom, hogy minden növendék magyar nyelvi és irodalmi növekedését segítsem.

 

Kovács Gergely

Kovács Gergely

Kovács Gergely vagyok, mérnökhallgató, aki most érti meg, mit is jelent örökre Karinthysnak lenni. Néhány éve érettségiztem itt, és akkor még nem gondoltam, hogy ilyen hamar visszatérek, ráadásul tanárként. Az idei évben informatikát fogok tanítani, ezen a téren vagyok leginkább otthon, de matekos kérdésekkel is bátran lehet hozzám fordulni. Szeretnék minél érdekesebb és használhatóbb tudást átadni, hogy a lehetõ legtöbben örömötöket leljétek a tárgyban, nem mellesleg el tudjatok igazodni a digitális világ labirintusában.

 

Jessica Brown

Jessica Brown

Angol anyanyelvi tanár

 

Jason Sarkozi

Jason Sarkozi

Angol anyanyelvi tanár

 

Horváth Anikó

Horváth Anikó

pszichológia