Bemutatkozunk...

A gimnázium második legkisebb tanszéke vagyunk, a suli leghidegebb pontján lakunk, de aki betér hozzánk egy-egy izzadtság csepp mindig kerül "orcájára". Hogy mindezt mi váltja ki? - Nem más, mint a meleg légkör, ami fogadja az ideérkezőt.

Mindezt a hatást már csak fokozni tudja a három csinos hölgy, Bíró Judit (róla sajnos még nem sikerült képet szerezni), Kiláné Czompó Ildikó és Katona Borbála, valamint a tanszék két izmos testű deli vitéze, a focisztár Puskás Gábor és a nemkülönben jó megjelenésű valaha volt atlétakirály Budai László.


Bíró Judit: Jelenleg csendes otthonában, csodaszép gyermekével tölti napjait.


Kiláné Czompó Ildikó: 1965. október 3-án Budapesten születtem. Testnevelés tagozatos általános iskola után közgazdasági szakközépiskolában érettségiztem 1984-ben. A Testnevelési Egyetemen 1989-ben testnevelői és gyógytestnevelői diplomát szereztem.
Ebben az évben mentem férjhez. Párom, Kila József szintén testnevelő a kispesti Deák Ferenc Gimnáziumban. Tanítani 1989-ben a Karinthyban kezdtem, majd '94-ben, Márk fiam születése után otthon maradtam. 1996-ban bővült a család Marcellal. 1999. február 1-én jöttem vissza tanítani.


Katona Borbála: A hetvenes évek elején, pontosítva 1973-ban, egy szép májusi reggelen láttam meg a napvilágot, Győr-Moson-Sopron megyében. Gyermekéveimet Pannonhalmán töltöttem, majd a győri Révai Miklós Gimnázium padjait koptattam. Érettségi után a Testnevelési Egyetem nappali tanári szakán és úszó edzői szakon tanultam és szereztem diplomát 1995-ben. Azóta a gimnázium tanáraként keresem kenyerem, és úszóedzőként a TF-en dolgozom.


Budai László: 1991. óta tanítok a gimiben. Közösen egy amerikai tanárral a következő évtől kosárlabda edzéseket vezettem. A Testnevelési Egyetem külföldi hallgatóinak egyik vezető tanára vagyok 1996. óta.
A gyógytestnevelés kiegészítő diplomám megszerzéséért most írom a szakdolgozatomat, és emellett heti kétszer gyógytestnevelés órát tartok itt az iskolában.

Első kislányom, Kata 1999. január 10-én született. Dóra 2001. március 11-én született, néhány napos korában készültek róla ezek a fotók: 1, 2, 3. Kata ekkor már két éves is elmúlt és ő már ilyen nagy lány lett.Puskás Gábor: 1968. március 17-én születtem, Szekszárdon. Pécsett érettségiztem, Szegeden szolgáltam a hazámat. Utána a TF tanári szakán diplomát szereztem. Két év "sportállás" után kerültem a gimibe 1993 szeptemberében.Sporteredmények


Labdarúgás

Kosárlabda

Röplabda

Futás