Tehetséggondozó szakkör
2016/2017

Ebben a tanévben is - az önkormányzat támogatásával - ingyenes tehetséggondozó szakkört indítunk matematikából a XVIII. kerületi általános iskolákba járó hetedik és nyolcadik osztályosok részére.

A hetedik osztályosok részvételének feltétele az iskolánk által szervezett tanulmányi versenyen való eredményes szereplés. A legjobban teljesítő tanulók járhatnak a szakkörre heti 1 órában. A nyolcadikos szakköri foglalkozásokon csak azok vehetnek részt, akik már hetedikesként is szakkörösök voltak. Tőlük csak egy visszajelzést kérünk, hogy folytatni kívánják a szakkört.

A hetedikes verseny időpontja: 2016. szeptember 19. (hétfő) 15.00 óra, helye a Karinthy Frigyes Gimnázium, időtartama 60 perc.

Gyakorló feladatsor a versenyre innen letölthető.

Előzetes jelentkezés 2016. szeptember 1. után a gimnázium titkárságán személyesen, telefonon vagy e-mailben a kfginfo@gmail.com címen. A jelentkezők adják meg nevüket, lakcímüket, telefonszámukat, e-mail címüket (ha van), iskolájuk és matematika tanáruk nevét. Jelentkezési határidő szeptember 15. (csütörtök) 16.00 óra.

A verseny végeredményét a honlapunkon tesszük közzé, és a bejutottakat személyesen is értesítjük a megadott (e-mail) címen vagy telefonszámon.

Mindkét évfolyam szakkörének időpontja: hétfőnként 15 órától.

 

Vissza az előző oldalra